Повеќе од 24 милиони за 10 дена, легнаа на сметките на среќните добитници на видеолотарија со Супер милионер, Милионер и Мини џекпот добивките

Точка

19/08/2022

13:17

2.258

Големина на фонт

а а а

Во текот на изминативе 10 дена, Видеолотарија Касинос Австрија израдува многу среќни играчи на видеолотарските терминали. 24.101.156,00 денари легнаа на сметките на среќните играчи, благодарение на СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките.

За 10 дена во месец август, Македонија доби многу нови милионери благодарение на Видеолотарија Касинос Австрија. Среќните играчи кои се забавуваа на видеолотариските терминали ширум Македонија, заедно поделија 24.101.156,00 денари.


8 август празнично беше одбележан со две добивки, најпосакуваната СУПЕР МИЛИОНЕР и МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Празничниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ донесе фантастични 10.856.426,00 денари кај среќниот играч во Гостивар. Добивката беше освоена во СЛ Клуб во Гостивар.

Во овој период среќата им се насмевна и на уште шест среќни добитници на видеолотариските терминали кои освоија МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ:

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија ја почувствуваа и други играчи кои благодарение на МИНИ ЏЕКПОТ добивките поделија вкупно 4.637.306,00 денари. Видеолотарија ќе продолжи и во иднина да ги радува и раскажува среќните приказни на нашите добитници. Следете ја светлечката реклама на VLT и играјте одговорно со најдобрите!

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдогворно #VLTmk #VLT

Комерцијален текстСпонзорирани линкови

Маркетинг