(18+) На платформата „OnlyFans“ заработила 2 милиони фунти, а сега фановите ѝ нудат цело богатство за да ѝ го видат лицето

Точка

16/11/2021

16:25

57.613

Големина на фонт

а а а

Девојката на социјалните мрежи се претставува како „Bambi Blue Hair“, а вели дека на мрежата „OnlyFans“ заработува милиони.

Таа досега заработила над 2 милиони фунти, но никогаш не го покажала своето лице на интернет.

Порталот „msn“ пренесува дека оваа девојка има околу 20-на години и дека води сметка за тоа никој да не го дознае нејзиниот вистински идентитет.

„Информации за мене немаат ниту моите пријатели, ниту мажите со кои се гледам. Некогаш работев здодевна канцелариска работа и заработував по 100 долари месечно. Сега заработувам околу 250 илјади долари месечно“, вели оваа девојка.

„Моите родители се многу конзервативни, но и покрај тоа се согласуваме како што треба. Меѓутоа, доколку дознаат со што се занимавам, би се откажале од мене. Тие и натаму мислат дека работам во канцеларија, а згодно е тоа што сега речиси сите работат од дома, па не им е чудно тоа што не одам на работа, а заработувам“, вели таа.

Фановите ѝ нудат многу пари за да го покаже своето лице:

„Ми нудеа над 3 милиони фунти за да го откријам моето лице, но не се согласив на тоа“.Спонзорирани линкови

Маркетинг