Новата секс поза ‘Ковид 69’ е вистински хит – со неа лесно ќе доживеете незаборавен оргазам

Точка

05/04/2020

14:21

10.433

Големина на фонт

а а а

Ви ја откриваме новата секс поза која што е инспирирана од моменталната пандемија на коронавирусот.

Многубројни истражувања докажуваат дека редовниот секс го намалува нивото на стрес и ја ублажува анксиозноста која што е многу честа кај поединците во денешно време, особено во текот на пандемијата коронавирус.

Доколку сте во самоизолација со својот партнер тогаш искористете го овој период за остварување на блискост.

Нашиот предлог е во текот на овие денови да ја испробате секс позата Ковид-69, која што ги буди страстите и го зголемува возбудувањето меѓу партнерите.

Освен што истата ќе ви пружи игра на памтење, позата овозможува и најдобар агол за орално задоволување, па со самото тоа ќе имате неверојатно искуство.


Како се изведува позата Ковид-69?

Оваа поза е инспирирана од познатата секс поза 69, а единствената разлика е во тоа што во оваа поза еден од партнерите е целосно фокусиран на другиот партнер, додека пак кај поза 69 тоа е обострано.

Позата се изведува на едноставен начин. Потребно е еден од партнерите да легне над градите на својот партнер, а телото внимателно да го постави така што гениталиите да се наоѓаат точно во близина на устата на партнерот.

Тој што пружа орално задоволство може да ги искористи и своите дланки за ‘истражување’ на другите делови од телото на својот партнер...
Спонзорирани линкови

Маркетинг