Пронашол телефон на улица па ги вратил избришаните фотографии и снимки! Поради тоа што имало на нив настанала општа паника

Точка

12/12/2019

18:10

8.323

Големина на фонт

а а а

Меѓу различните приказни кои кружат на интернет, се издвојува енда приказна на човек од Белград кој на улица пронашол празен телефон, а потоа дома со помош на некоја апликација успеал да ги врати сите фотографии и снимки кои биле направени со него.

„Пронајдов телефон, фрлен, во кој немаше картичка - ништо. Беше целосно празен. Јас мислев дека некој го украл, го изгубил и сакав да го вратам, но едноставно немав како“ - ја започнува својата исповед младото момче.


Тој потоа стигнал дома и како што самиот навел, симнал апликација со помош на која ги вратил сите фотографии и видеа кои биле во него, а кои биле избришани.

„Колку многу филмови за возрасни имаше внатре. Јас не можев да верувам. Се слуша во снимките, се гледа колку се сакале тие и дека се снимале поради тоа што сакале да го направат тоа. Не сакале нигде да го објават тоа. Во текот на сексуалниот однос постојано ѝ викаше дека ја сака и очигледно е дека бил многу нежен. А, таа само воздивнуваше од уживање. Јас повторно сето тоа го избришав“ - навело момчето.


Вистинскиот хаос настанал во коментарите околу апликацијата со чија помош ги вратил сите избришани фотографии и снимки.

„Молам? Јас имав такво видео во мојот телефон, но по раскинувањето веднаш го избришав. Немој да ме зафркавате дека е возможно да ги вратите снимките?“ - се запрашал загрижениот коментатор.

„Секако дека е возможно, па има речиси 50 такви апликации кои се занимаваат со тоа и тоа се бесплатни мали апликации. Кој има мало искуство во програмирање може сите тие информции да ги врати во речиси оригиналниот квалитет преку компјутер“, „Возможно е. Јас ненадејно избришав цел албум со фотографии и снимки и успеав да ги вратам, буквално фотографии од пред две години“ - се само некои од одговорите.
Спонзорирани линкови

Маркетинг