Дишете чист воздух со Blueair прочистувачите на воздух!

Точка

12/11/2019

15:53

909

Големина на фонт

а а а

Прилично е загрижувачки фактот што загадениот воздух е присутен насекаде околу нас и сите сме свесни за штетата што тој ја предизвикува.

Како поединци доколку не можеме комплетно да влијаеме врз прочистувањето на воздухот во надворешната средина, можеме барем за себе да обезбедиме чист воздух и нашето катче да го направиме најдоброто место за живеење каде што ќе се чувствуваме посигурно.

Екотип е повтортно присутен во Скопје Сити Мол со својот продажен штанд лоциран на 1. кат, кај споредниот влез на трговскиот, од кај улица „Љубљанска“. На барање на потрошувачите, достапни со уште поголем асортиман на производи од светскиот лидер на прочистувачи, шветската компанија за прочистувачи на воздух Blueair. Овие прочистувачи се одликуваат со висока ефикасност и функционалност, низок степен на бучава и одличен дизајн.

Стручниот тим од Екотип е тука да ве информира за штетата предизвикана од загадениот воздух и да ви помогне да го одберете уредот кој Вам Ви одговара најмногу.

Целиот асортиман на производи на компанијата Екотип можете да го погледнете на следниот линк: http://www.filtracija.mk/.
Спонзорирани линкови

Маркетинг