Сте се запрашале ли што има во седиштето на “S Class”?

Точка

12/08/2019

14:35

4.204

Големина на фонт

а а а

Автомобилите секоја година стануваат технолошки се понапредни, а големи иновации има и кога станува збор за седиштата.

Некогаш седиштата беа само седишта, а сега се многу повеќе од тоа – се прилагодуваат на вашето тело, можете да ги подесувате во сите правци, а исто така најмодерните седишта се опремени и со масажери, греачи и вентилација.

Екипата на What’s Inside направи интересно видео, во кое се открива со што е опремено едно седиште на “S Class” на германски “Mercedes”. Погледнете како изгледа тоа.Спонзорирани линкови

Маркетинг