НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

Точка

22/05/2019

15:02

589

Големина на фонт

а а а

НЛБ Банка воведе нов продукт за правни лица Бизнис долгорочен денарски продукт со намалена каматна стапка и без провизија за одобрување во периодот до 30.06.2019 година.

Во промотивниот период сите нови корисници кои ќе аплицираат за Бизнис долгорочен денарски кредит можат да ги искористат следниве поволности:

• НРКС + 2,2% - 3,35%

• Без провизија за одобрување за примени апликации до 30.06.2019

Бизнис долгорочен денарски кредит е наменет за сите правни лица кои бележат позитивни финансиски резултати од работењето и имаат потреба за дополнителни средства за инвестиции, трајни обртни средства, рефинансирање на изложеност од друга Банка.

Дополнителни информации можат да се добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на www.nlb.mk .Спонзорирани линкови

Маркетинг