Овој доктор одбива да се исели од вилата која се наоѓа на раб од карпа: Куќата во секој момент би можела да заврши во океанот

Историските бури кои ја погодиле Калифорнија на почетокот од овој месец предизвикале лизгање и на тој начин биле загрозени три вили во местото Дејна Поинт, поради што би можеле да завршат во океанот. Една од куќите, вредна околу 15,9 милиони долари, е во сопственост на локалниот радиолог Луис Бригеман (82).