Поглед во вилата на Ѓоковиќ во Шпанија што ја купи за 10 милиони евра

Најдобриот светски тенисер Новак Ѓоковиќ често го поминува времето во својот дом во Марбеља, каде има идеални услови и за тренинзи и за одмор.