Пандев: ФФМ функционира лошо 30 години, кој и да дојде гледа само да заработи

Горан Пандев го кажа своето мислење за Фудбалската федерација на Македонија, во вториот дел од емисијата „Еден на Еден“ на Жаре, кој се емитуваше во неделата на ТВ Канал 5. Македонскиот фудбалер со интернационални успеси вели дека кој и да дојде на функција во ФФМ, гледа само да заработи.