Фитнес предизвик: 28 дена правете една вежба, топи масти и зацврстува мускули

Штица или пленк е една од најефикасните вежби за тонирање на телото. Оваа вежба ќе ви помогне да ги стопите масните наслаги и да ги зајакнете мускулите на грбот, стомакот, задникот, рацете и нозете.