Дрејк носи двоглав орел и ѝ оддава почит на Албанија, ја споменува и Приштина: Испратил и опасна порака

Вчера, во среда, 29 ноември, ден откако Албанија го прослави Денот на независноста, Дрејк го објави својот нов спот кој шокирал многумина. Канадскиот рапер Дрејк изненади многубројни фанови ширум светот, откако му оддаде почит на денот на државноста на Албанија во својот нов видеозапис „Polar opposites“.