Луѓето праваат греалки од саксии! Еве што ви треба, но експертите имаат и предупредување

На социјалните мрежи луѓето масовно гледаат видеа на Јутјуб објавени од Британец во кои тој објаснува како евтино да се стоплите во зима. Тој објасни што му е потребно на некој за да направи греалка за „буквално пет минути“. „Таа греалка не работи на дрва, струја или гориво како дизел или бензин“, вели тој.