Најпознатиот Јутјубер на светот се расплакал откако бил жив закопан една недела

Јутјуберот „MrBeast“ (25) има клаустрофобија откако бил жив закопан цела недела за целта на видеото кое сега има повеќе од 60 милиони прегледи. „Не пробувајте го ова дома“, ги предупреди тој своите 212 милиони претплатници. „MrBeast“ кој бил облечен во одело, најпрвин бил спуштен во земја во проѕирен ковчег опремен со храна и вода, како футуристички вампир.