Направил колекција од најпопуларни автомобили во СССР, како нови се и се продаваат

Ако сте заинтересирани за „Волга“, подгответе пари, бидејќи цената е позната. На „Youtube“ каналот „Averdrive“ објавено е видео кое нè води во една од најинтересните колекции на автомобили.