Видео анкета на „Слободен печат“: Студентите едвај преживуваат, малку се 140 денари за еден оброк

Студентите делумно задоволни од студентскиот стандард. Скопските студенти велат дека се преживува бидејќи не плаќаат станарина, но за тие од страна студентскиот живот е прескап. Екипа на „Слободен печат“ денес ги праша студентите од Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ дали се задоволни од студентскиот стандард, за студентските трошоци и за дневните картички кои им следуваат за дневен оброк.