Мајка си го остави бебето за да учествува во масовна женска тепачка во маркет

На видеото прво се гледа како две девојки се удираат и се влечат за коса во маркетот Вулвортс, а потоа шокантен момент кога трета жена налетува во метежот! Жена во црна маица му го предала своето бебе на маж, а потоа со тупаници нападнала маж кој држел корпа за пазарење.