„Дебела сенка“ - нова песна на Игор Џамбазов

Игор Џамбазов има нова песна насловена како „Дебела сенка“. Вчера песната беше промовирана во етерот. Музиката и текстот се на Игор Џамбазов, аранжманот е на Игор .Атанасоски Харе и Мите Димовски. Снимено во Студио Тра-ла-ла во Скопје.