Видео доловува какво е чувството да се падне од највисоката зграда на светот

Уметникот Андре Ларсен сака да им покаже на луѓето како би изгледал падот од таа висина. За таа цел, тој пилотирал дрон од самиот врв на „Бурџ Халифа“ до долу. Гледањето на видеото е надреално искуство.