Bugatti покани 18 сопственици и даде понуда која не можеше да се одбие

18 сопственици имаа можност да го искусат максимумот што може да го даде денешниот автомобил на четири тркала. А тоа се 249 mph или 400 km/h, барем во случајот на Bugatti и нивната неодолива понуда.