Најдобриот филм за Спајдермен пристига во киносалите

Ова е второто продолжение на наградуваниот хит „Човек пајак: Нов свет“, кој на големото платно донесе нов пристап на најпопуларниот суперхерој и младиот Мајлс Моралес како нов човек пајак. Според досега виденото, новото продолжение ветува уште понапната приказна, уште поголеми улоги и уште поспектакуларни анимациски подвизи.