„Шектин а фул“: Двајца играчи на Клиперс се „тепаа“ за цепелин, Харт секогаш останува со празни раце при поздравите

НБА лигата освен што ни ја нуди најдобрата, најатрактивната кошарка, има и моменти кои се комични и кои легендарниот Шекил O’Нил и неговите колеги од ТНТ не ги пропуштаат, па така имаме уште четири „мајстории“. Четири моменти се најдоа на „тапет“: прв е Буше кој ја заглави топкатата меѓу таблата и обрачот, потоа Андерсон со катастрофалниот обид за шут, а тука се и двајцата играчи на Клиперс кои се „тепаа“ за цепелин како и Харт кој секогаш останува со празни раце кога се во прашање поздравите со соиграчите и противниците.