Нејмар изгубил еден милион на покер за 60 минути: Бразилецот плачел, врескал, па на крајот го направил ова

Бразилскиот фудбалер Нејмар, освен на теренот, несреќа го прати и во коцката. Со оглед на тоа дека поради операцијата не е на терен веќе некое време, Бразилецот ѝ се препуштил на својата втора страст – покерот. И покрај тоа што редовно игра во казина и онлајн игри на неговата платформа Twitch, последната покер сесија на Нејмар не поминала најдобро.