Вели Мумин: Ако ме фатеа како крадам лубеници во Сарај, мајка ми мораше да ги плаќа!

Во најновата емисија на „Нешто конкретно“, гостите и домаќинот Снеже Велков зборуваа за едно време кога, како што велат, сè беше поубаво, понаивно, поненаметливо. Се зборуваше за шареноликоста на детството во кое израснаа другите генерации во споредба со тоа како сега растат децата.