Вистински спектакл: Ива Спасовска одржа лекција по светско модно шоу

Во „Luxury Hotel Limak Skopje“ се одржа модна ревија под темата „Angel' на модната дизајнерка Ива Спасовска каде ја претстави новата колекција на фустани инспирирани од женствената и боженствена енергија на жената.