Четири вреќи со марихуана вредни околу 100.000 евра запленети од полицијата, дилерите при бегство оштетиле полициско возило

Полицијата спречила транспорт на околу 35 килограми дрога, а во врска со настанот уапсени се две лица од скопско Арачиново.