„Ангел“ што ме тера на гнев: Иван Јованов ја изненади публиката со новото музичко парче

Либеро бенд објавија нова песна. Се вика „Ангел“ и од прво слушање ја воодушеви публиката. Најбараниот македонски бенд уште еднаш покажа дека со напорна работа и посветеност ја побива тезата дека состојбата на музичката сцена кај нас не е добра.