Весна Петрушевска во „Нешто конкретно” : Заљубена сум, ама не смеа да кажам во кого

„Нешто конкретно” во најновото издание ги пречека Весна Петрушевска, Викса, Јаков Спасов и Розалија Секулоска. Новата емисија, збогатена со многу интересни прашања, го открива и љубовниот статус на Петрушевска...