Ris Flower со фантастична преработка на легендарната „Сите мои слики“ од „Ареа“ – уживајте!

Со доаѓањето на пролетта доаѓа ново, комплетно освежување на македонската музичка сцена. Во пресрет на мајската промоција на новиот албум, Ris Flower за првпат се појавува со песна на македонски јазик – преработка на „Сите Мои Слики“ .