Пејачот се расплакал додека зборувал за болеста на сопругата и смртта на најдобриот пријател: Пристигнува документарна серија за неговиот живот

Ед Ширан ја снимил документарната серија „The Sum Of It All“ во која раскажал сè за своето детство и патот до славата, а во првиот трејлер се гледа како плаче додека зборува за болеста на сопругата и смртта на најдобриот пријател Џамал Едвардс.