Eве како најлесно да ги одмрзнете стаклата од автомобилите, а да не направите штета

Експертите укажуваат на единствени начини да спречите замрзнување на шофершајбната во текот на ноќта – прицврстување фолија или картон под бришачите. Но, исто така може сами да си направите течност за одмрзнување на прозорците од автомобилот, а постапката погледнете ја во видеото!