Девојка на бензинска се обидела да наполни гориво во автомобил „Tesla“...

Возможно ли е да се замисли дека има луѓе што не слушнале за Tesla и електричниот погон? Бидејќи не го нашле отворот за полнење гориво, на помош им доаѓа авторот на видеото, кој сугерира дека се работи за Tesla, автомобил кој не троши бензин. Една од девојките прашува дали можеби е на дизел, но авторот на снимката извесно време не го дава конечниот одговор.