Документарен филм за „Bugatti Rimac“: Ѕирнете зад затворени врати на фабриката со Мате Римац

Тоа што може да се дознае од приложеното едночасовно видео е дека „Rimac“ е премногу добар во својата технологија, споделувајќи детали за дизајнот, со молба за своите конкуренти да се обидат тоа да го направат подобро.