Русите ја „свртеа играта“ – погледнете како го чистат снегот од автомобилите: Ова сè уште не сте го виделе

Екипата од каналот „Garage 54“ е неисцрпен извор на забавни иновации. Овојпат тие решиле да го искористат старото коленесто вратило, и да направат необичен „чистач за снег“. Погледнете во видеото како изгледа тоа.