Рита Ора се пофали со својата куќа од 7,5 милиони фунти, изградена во 1877 година

Рита минатата година купи викторијанска куќа со шест спални. Првично била изградена во 1877 година и оттогаш поминал низ различни реновирања за денес да изгледа вака...