„На коњ јава Александар Македонски, коски крши Гоце Седловски“: Хрватска песна за Македонија е хит во регионот

Хрватскиот музичар Мики Солус ја промовираше својата нова песна „У македонском ресторану” и само за неколку дена ја освои домашната публика, а видеоспотот постојано се споделува на социјалните мрежи.