(Видео) Антониа Гиговска за наводната разделба со Иван: „Премногу ме имаше во медиумите со бившите партнери“

Антониа Гиговска во интервјуто за „Бекстејџ“ зборуваше за приватниот живот, а се осврна и на шпекулациите за нејзината наводна разделба од Иван.