Мајка со ќотек ја избрка ќерка ѝ додека се забавуваше во ноќен клуб

Несекојдневна снимка од еден ноќен клуб во перуанскиот град Пакасмајо се појави на интернет, на која се гледа како една тинејџерка се забавува во ноќен клуб, но нејзината мајка упаѓа на забавата.