Ајде да ѝ помогнеме на планетата Земја!

Пријавете се на новиот предизвик за млади Generation Unlimited на тема „Технологија за планетата“ и покажете како вие би ја искористиле дигиталната технологија за да ја заштитите животната средина. Младите луѓе се креативни и знаат како да ја употребат технологијата за да обезбедат подобар и поквалитетен живот. А кога повеќе млади луѓе размислуваат во иста насока – се случуваат чуда! Тоа веќе го знаат Орхан, Тео и Борис од eBionics, кои ве повикуваат да се пријавите и преку дружба и забава да стекнете нови знаења.