„Тигрите“ ја спасуваа и евакуираа амбасадорката Брнз во вежба на МВР

Во полицискиот центар „Ѓорче Петров”, касарната „Илинден” и Амбасадата на САД денеска беше изведена оперативно-тактичка вежба од страна на МВР, во координација со американската амбасада.