Премиерот Борис Џонсон во борба со чадор

Борис Џонсон бил фатен во борба со чадор додека по многу ветровито и дождливо време заедно со принцот Чарлс присуствувал на отворање на споменикот на полицајците во Националниот меморијален парк во Стафордшир.