Снежна апокалипса: Вака се живее на рускиот север, не можат да ги најдат автомобилите од снегот! Не престанува да вее

Службите за чистење пат не можат да се справат со снежните наноси, исчистени улици може да се забележат дури после 20 минути, поради белината.