Дали сте слушнале како звучи едно од најслатките животни на светот? Луѓето не се воодушевени...

Коалите со сигурност се едни од најслатките животни на светот, но оние кои одблизу се имаат запознаено со нив, не се толку воодушевени. Луѓето велат дека коалите испуштаат огромна миризба која им служи како одбранбен механизам, а за истата велат дека е неиздржлива. А дали некогаш сте слушнале каков звук испуштаат коалите? Погледнете!