Пратеник фатен во акција со партнерката во текот на виртуелна седница на Конгресот на Аргентина

Пратеник во Аргентина е суспендиран откако камерата го забележала како ја милува својата партнерка, пред делумно да и ја повлече маицата надолу, во текот на виртуелната седница на долниот дом на Конгресот.