Мареј „лебдеше“ пред очите на Леброн и со кошаркарска магија ги „запали“ фановите

"Kралот Џејмс“ беше жртва и на најубавиот потег на мечот, бидејќи Џамал Мареј „лебдеше“ пред него и погоди од неверојатна позиција, со што само потврди дека игра во страшна форма.