Канализацијата исфрлила 22 тони смет, а комуналните работници „замрзнале“ кога го погледнале ова...

Работниците на комуналното претпријатие во Мексико Сити биле шокирани откако меѓу огромната количина на смет која ја исфрлила градската канализација, пронашле гигантски стаорец.