Видео: Еве која е ќерката на Путин која на себе ја тестираше вакцината против коронавирус

Марија Воронцова (35) е најстарата ќерка на Путин, по професија е педијатар-ендокринолог, а сега сите очи се вперени во неа со оглед на тоа дека ја примила вакцината против невидливиот непријател.