Вежби кои помагаат за болни рамења, раце и вратна спондилоза

„Овие вежби за рамења и вратен ‘рбет ми ги препорача лекар, ги пробав и морам да кажам дека се одлични! Ефикасни се и лесни, не траат долго, пријатни се како масажа, а што е најважно – помагаат!“