Бесконтантната достава за време на карантинот не поминала добро, ова семејство останало без пица

Семејството сакало малку да одмори од готвење за време на карантинот и нарачало достава. Кога жената тргнала по оставената пица, таа здогледала мала верверичка како влече добар дел од пицата. Погледнете го урнебесното видео!