Видео: Со еден удар ја нокаутирал сопругата бидејќи седела со двајца мажи

Кога видел дека неговата сопруга седи на маса со двајца мажи, еден Кинез влетал во ресторанот и ѝ влепил силен шамар, а тоа го забележале и надзорните камери.